Over ons

Ontstaan door de liefde voor sport. Twee jonge gasten met een doel voor ogen: de hoogste kwaliteit aanbieden van elke dienst die we aanbieden. Waarom? Omdat voor elk uniek doel, een unieke trainer beschikbaar moet zijn. Geen one-size fits all, maar echt klantgericht. We willen geen drukke ‘sportschool’ maar een tweede thuis voor jouw gezondheid creëren

Gratis Proefles

Boek een gratis proefles

Zet de eerste stap en ervaar zelf de sfeer en persoonlijke begeleiding bij Potentia Gym. Vul het formulier in voor een gratis proefles

Bewezen begeleiding

Onze methoden is keer op keer bewezen. Dit heeft geresulteerd in 300+ succesvolle transformaties

Trainen met plezier

Verschillende en gevarieerde lessen iedere week, met energieke trainers, zorgen wij voor echt resultaat

Persoonlijke aandacht

Je traint in een kleine groep, dus hebben we ook echt aandacht voor jou. Er is dus altijd tijd voor een praatje

Aandacht voor kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om persoonlijke aandacht te geven aan ieder individu. Daarom kiezen wij voor kwaliteit boven kwantiteit. Een selectieve groep coaches die samen met jou aan de slag gaan

Personal trainers & coaches

Bob

Bob Demarteau

Founder en coach

Bob is een personal trainer en lifestyle coach die bekend staat om zijn unieke en onderbouwde aanpak. Met een achtergrond in de diëtetiek en jaren lange trainingservaring, heeft hij nu honderden mensen geholpen met het verbeteren van hun gezondheid, en een sterk en fit lichaam gecreëerd. Zijn klanten beschrijven hem als professioneel, betrokken, verstandig en doelgericht.
Bram

Bram Kuppens

Founder en coach

Met een grote passie voor training en gezondheid, werkt Bram al jaren voor het verbeteren van de gezondheid van de klanten. Gespecialiseerd in het aanlever van de juiste mindset en het fitter energieker maken van je lichaam. Zijn klanten beschrijven hem als vrolijk, empatisch, medelevend en flexibel.
Frans

Frans Vossen

Coach

Een echte no-nonsense coach. Frans helpt je graag met het opbouwen van spiermassa, fitter worden en het aanleren van de juiste mindset. Door de vele studie's en cursussen beschrijven zijn klanten hem als krachtig, onderbouwend, expert en meedenkend. 
Potentiagym-aurora-3

Aurora van Gennip

Coach

Aurora onderscheidt zich met een unieke aanpak in krachttraining voor vrouwen. Met haar deskundigheid in fitness en haar toewijding, biedt Aurora coaching op maat gemaakt om kracht te bevorderen en doelen te behalen. Haar aanpak is niet alleen resultaatgericht, maar ook gebaseerd op een diepgaand begrip van de individuele behoeften en capaciteiten.

Nena van Veldhoven

Coach

Gecertificeerd diëtist & personal trainster. Gevarieerd van groepslessen tot personal training en begeleiding met voeding. Nena staat bekend om haar motiverende trainingen. Klanten beschrijven haar als doelgericht, meedenkend, betrokken en sociaal.
20240124-Potentiagym-anita

Anita van Ettinger

Coach

Kracht, groei, gevoel, eerlijkheid en verbinding. Deze woorden beschrijven Anita op haar best. Met haar jaren lange ervaring in de sport heeft ze haar stempel gedrukt in Cranendonck. Met haar positiviteit zorgt ze ervoor dat jij altijd met plezier de lessen volgt.
boksen

Jordy Ronken

Coach

Een enthousiaste boksinstructeur met een passie voor de sport. Jordy begeleidt zowel beginners als gevorderde boksers, waarbij hij de nadruk legt op techniek, conditie en zelfvertrouwen. Zijn aanpak is toegankelijk en inspirerend, waardoor iedereen zich welkom voelt in zijn lessen, ongeacht het niveau.

Evianne Beeren

Coach

Evianne gelooft dat een gezond lichaam de basis vormt voor een gelukkig leven. Haar dynamische workouts zijn ontworpen om niet alleen fysieke kracht op te bouwen, maar ook zelfvertrouwen te vergroten. Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of een doorgewinterde sporter, Evianne's begeleiding zorgt ervoor dat je het maximale uit elke training haalt.
20240124-Potentiagym-joanie

Joanie de Laat

Coach

Of je nu op zoek bent naar strakkere billen, slankere benen of een sterke core, Joanie begeleid je naar je doel. Met haar positieve energie en motiverende aanpak maakt ze van elke training een uitdaging. Samen met een kleine groep kun je BBB-training volgen die ze geeft en zet je de eerste stap naar een sterker, gezonder en zelfverzekerder leven.

Wat onze sporters over ons zeggen

Heb je een vraag?
Mail ons!

Close Search Window

Boek een gratis proefles

Zet de eerste stap en ervaar zelf de sfeer en persoonlijke begeleiding bij Potentia Gym. Vul het formulier in voor een gratis proefles

Boek een gratis proefles!

Zet de eerste stap en ervaar zelf de sfeer en persoonlijke begeleiding bij Potentia Gym. Vul het formulier in voor een gratis proefles.