Welkom bij Potentia Gym

Jouw doel. Jouw verhaal. Jouw succes!

Gratis Proefles

Boek een gratis proefles

Zet de eerste stap en ervaar zelf de sfeer en persoonlijke begeleiding bij Potentia Gym. Vul het formulier in voor een gratis proefles

Persoonlijke aandacht staat voorop.

Potentia staat voor je maximale potentie benutten. In ons geval praten we dan over dat jij gezond, fit en weer vol zelfvertrouwen kunt leven. Zorgen over jezelf nemen is essentieel voor het behalen van jouw volledige potentie. Dit begint met een uitgebalanceerd dieet, voldoende beweging & slaap. Potentia is een plek waar je helemaal jezelf kan zijn en waar echt 100% aandacht voor jou is. Met diverse lessen zoals small group trainingen & personal trainingen is er altijd een passende training voor je om te werken aan een gezond lichaam.

Wat is jouw doel?

Wall of change

Potentia heeft inmiddels al 300+ klanten mogen helpen om succesvol af te vallen, aan te komen, spiermassa op te bouwen of simpelweg fitter te worden. Via de button hieronder voorbeelden van wat er mogelijk is met de juiste voeding en trainingsbegeleiding. Ben jij de volgende die een prachtig resultaat zal gaan behalen?

Bewezen begeleiding

Onze methode is keer op keer bewezen. Dit heeft geresulteerd in 300+ succesvolle transformaties

Trainen met plezier

Verschillende en gevarieerde lessen iedere week, met energieke trainers, zorgen wij voor echt resultaat

Persoonlijke aandacht

Je traint in een kleine groep, dus hebben we ook echt aandacht voor jou. Er is dus altijd tijd voor een praatje

Klantverhalen

Get in touch

Potentia Geldrop

Emopad 31A
5663 PA

Potentia Maarheeze

Rondven 51
6026PX

info@potentiagym.nl

‭+316 83 17 59 90‬

Heb je een vraag?
Mail ons!

Close Search Window

Boek een gratis proefles

Zet de eerste stap en ervaar zelf de sfeer en persoonlijke begeleiding bij Potentia Gym. Vul het formulier in voor een gratis proefles

Boek een gratis proefles!

Zet de eerste stap en ervaar zelf de sfeer en persoonlijke begeleiding bij Potentia Gym. Vul het formulier in voor een gratis proefles.